Friday, July 13, 2007

7.07.2007 vs. vineri, 13


Astazi dupa cate imi dau seama, si o confirma si numaratoarea timpului in forma unei file de calendar, este data de 13, care in combinatie cu ziua de vineri este o reteta perfecta de succes. Nu sunt un individ superstitios si n-as fi atras atentia asupra unei combinatii de cifre si de litere care par sa aiba efecte miraculoase asupra unor forte mai putin angelice, daca nu ar fi existat toata harababura declansata de isteria matrimoniala, in combinatie cu anuntarea unui nou top al nu mai putin noilor si nu mai putin constante 7 minuni ale lumii.


Cred ca v-ati dat seama ca noile minuni ale lumii asta si asteptau, sa vina data de 7.o7.07 ca sa fie scoase la suprafata. Eu as fi spus ca, daca aceste minuni ar fi avut ochi si urechi, dar mai ales organ olfactv [ceea ce fiti de acord nu este chiar asa de supranatural daca ne gandim ca pretind la titlul de "minuni ale lumii"], si in plus ar fi fost capabile sa se teleporteze in noaptea de 7.07.07 la Chisinau, in parcul din sectroul Rascani, unde a fost organizata ceremonia de anuntare a sus-semnatelor minuni, atunci ar fi vazut o alta minune in cantitatea de deseuri pe care le-au lasat participantii la festivitate. Astfel grupul celor 7 minuni se transforma in 7+1.

Nu vreau sa inchei mesajul pe o nota pesimista, si as vrea sa cred ca pe langa cele 7 minuni ale lumii fiecare pacient al "casei de nebuni" are cate o minune personala.

1 comment:

Vitalie Sprinceana said...

ce m-a frapat la acea ceremonie a desemnarii celor 7 minuni a fost incostienta unei bune parti a urbei care a aplaudat o crima: constructia unui bloc locativ chiar in parc..bune zile am ajuns: sa ne punem streangul singuri in cap...