Thursday, July 12, 2007

nebunul in vacanta

Daca tot, zilele astea, se vorbeste atat de mult de planuri de vacanta si de modalitatea de a-ti petrece placuta pentru unii luna, saptamana, ziua sau viata de concediu, mi-am spus auzi, da nu are si casa de nebuni nevoie de concediu?

La inceput m-am gandit sa lansez un concurs de genul celor cu "Dragi telespectatori, radioascultatori si altii tot atat de dragi, n-ati fi atat de amabili sa ne trimiteti o scrisoare, ba nu un mail, [ca doar suntem in rand cu tehnologiile informationale] in care sa ne relatati despre experienta voastra in timpul vacantelor.

Cu specificarea ca modalitatea de selectie a castigatorului concursului va depinde de capacitatea acestuia de a-si trimite in vacanta, pe langa mirificul sau trup, si propria materie cenusie. Astfel, ca va castiga concursul cel ce va putea sa-si scuipe mintea cat mai departe. Adica de ce nu am face si noi un concurs, pe langa cele cu cantitatea de Bigmac-uuri consumate in 30 de secunde, capacitatea cavitatii bucale de a directiona saliva intr-un punct diferit de cel cardinal, aruncarea diverselor aparate electronice etc, desi acestea pe buna masura ar putea sa concureze intre ele dupa cantitatea de materie cenusie pe cap de participant.

No comments: