Wednesday, September 26, 2007

angoasa de blog

Ma intrebam daca nu sunt eu pe cale sa inventez o noua anomalie ba mai bine zis o noua normalitate. Vorba vine ca de o buna bucata de vreme, nu mai am chef de scris pe blog. Cred ca aest lucru este vizibil. Cine stie? Poate este vorba despre o angoasa de blog. Un protest al contiintei in fata unei lumi virtuale care la banalul stranut al unui virus poate disparea cat ai zice peste. Dorinta acuta de realitate cred ca isi spune cuvantul.

Cu toate ca realitatea este cum este iar uneori nu este nici ea libera de virusi, cred ca mult mai bine este sa comunici cu realitatea, aici fiind inglobati si oamenii, chiar daca nu intotdeauna iti vine sa crezi. Am citit un articol care mi s-a parut destul de interesant si pe care il recomand ca lectura obligatorie pentru cei contaminati de virusul Internetului.

1 comment:

Anonymous said...

Despre casa de nebuni: "there is no room for reticence; there is only revelation" - este vizuina bolnavilor cu acelesi simptome...imperceptibile pentru cei "sanatosi".
Si daca "a blog's life without hundreds of online ‘friends’ is virtual death" si deoarece "friendship depends on mutual revelations that are concealed from the rest of the world and it can only flourish within the boundaries of privacy" - go to "edit friends" and add my contact data that you may find in your private virtual space - and please, protect these from viruses :)